AKTUALNA OFERTA SPRZEDAŻY KSIĄŻEK I PODRĘCZNIKÓW BRANŻOWYCH

UWAGA!
Przed złożeniem zamówienia prosimy o kontakt telefoniczny celem potwierdzenia dostępności wybranej pozycji. 

Szczegółowych informacji udziela:
SITSpoż. Ośrodek Doskonalenia Kadr
ul. Czackiego 3/5
00-043 Warszawa
tel. (22) 33 61 327, 827 38 48
fax (22) 827 38 47, 827 38 48
e-mail: szkolenia@sitspoz.pl

 

“Kodeks Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej w piekarstwie i ciastkarstwie”; Warszawa 2003
19,00 zł cena zawiera koszt przesyłki. RABAT POWYŻEJ 10szt
“Dobra Praktyka Produkcyjna i Dobra Praktyka Higieniczna w gastronomii z elementami HACCP”; Warszawa 2004
19,00 zł cena zawiera koszt przesyłki. RABAT POWYŻEJ 10szt
“HACCP w przetwórstwie mięsnym. Poradnik do opracowywania, wdrażania i weryfikacji systemów zakładowych”; Warszawa 2003
19,00 zł cena zawiera koszt przesyłki. RABAT POWYŻEJ 10szt