
Rozpoczynamy projekt: Warsztaty dla piekarzy: bagietka, bułka, czekadełko.
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Zboże (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Czy piekarnie powinny się zmieniać?
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Fakty i cyfry dla zbóż – 1 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Fakty i cyfry dla zbóż – 2 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Fakty i cyfry dla pieczywa – 1 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Fakty i cyfry dla pieczywa – 2 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Terminy warsztatów dla piekarzy – można już się zgłaszać!
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Konkurs „jaka to odmiana pszenicy” (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Pszenica (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Co to jest czekadełko? – Konkurs
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.