Pieczywo – Smak, Zdrowie, Ekonomia. Dożynki Warszawskie i Radomskie Święto Chleba.

Projekt finansowany z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

Zadanie obejmuje organizację dwóch imprez plenerowych przez lokalne cechy piekarzy.

XXI Radomskie Święto Chleba
01 września 2019 r
Muzeum Wsi Radomskiej

Warszawskie Dożynki
06 października 2019
Rynek Nowego Miasta w Warszawie

Na tych szczególnych wydarzeniach zapewniamy piekarzom stoiska wystawiennicze. W trakcie imprez, będzie można bezpośrednio zapoznać się z wyrobami piekarskimi najlepszej jakości oraz porozmawiać z ekspertami w dziedzinie technologii żywienia. Dodatkowo zorganizowane zostaną konkursy i zabawy dla uczestników. Wydarzenia zostaną przygotowane w profesjonalny sposób, zapewniając wspaniałą oprawę w plenerze, a całą imprezę poprowadzi konferansjer.

Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy!